Offerte aanvragen

Fooddemo's

Fooddemo's

Heeft u een onbekend of nieuw product of merk? En wilt u uw doelgroep daar kennis mee laten maken? Dan laten wij met een fooddemo zien wat er allemaal mogelijk is met dit product. Door mensen op deze laagdrempelige manier kennis te laten maken met uw product, inspireert u uw klanten of bezoekers. Met een fooddemo brengen wij uw product op een leuke manier aan de man. We vertellen uw klanten alles over het product, beantwoorden vragen en demonstreren hoe en wanneer ze het product kunnen gebruiken en bereiden. Een heerlijk sapje? Een lekker kaasblokje? Een heerlijke maaltijd? Of een specifiek barbecuegerecht? Wij zorgen voor een onvergetelijke indruk. Dat u daarna meer afzet realiseert, is het overkoepelende doel.

Fooddemo's en demospecials

Wij verzorgen fooddemo’s voor werkelijk alle producten. Bent u op zoek naar iets speciaals? Dan schakelt u ons in voor een demospecial. Deze concepten hebben wij zelf bedacht en gaan gepaard met een bepaald type product. Bijvoorbeeld ons Grill Circus, waarbij we de lekkerste exclusieve barbecueproducten laten zien. We zetten uw klant aan tot aankoop van de producten en laten zelfs zien waarom zij bijvoorbeeld ook de barbecue kunnen gebruiken!

Vraag een offerte aan voor een fooddemo

Werkwijze

Zo gaat een fooddemo, proeverij of inspiratiedag in zijn werk Op de afgesproken datum komen wij naar uw filiaal. Wij nemen alle benodigde materialen mee om het desbetreffende product op de juiste manier te bereiden en aan te kunnen bieden. Met een op uw wensen afgestemd team zorgen wij voor een sfeervolle presentatie, geweldige sfeer en een gezellige dag. En bovenal: we zorgen voor meer kopers en meer omzet, van uw hoofdproduct én bijbehorende accessoires.
X

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We zetten de mogelijkheden voor jouw op een rij.